Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

PLAISIR

Νομίζατε ότι το Plaisir είναι μόνο για καφέ και γλυκό; Μαντέψτε ξανά. Το κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους  έχει εξαιρετική κουζίνα και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολύ νόστιμα πιάτα βασισμένα στην ελληνική κουζίνα.











Μπορείτε είτε να καθίσετε στον εξωτερικό χώρο και να απολαύσετε τον ήλιο αν ο καιρός το επιτρέπει, ή μέσα στο πολύ όμορφο σαλόνι.












Τα φαγητά υπέροχα και δοκιμάσαμε αρκετά.


Η αρχή έγινε με σαλάτα λάχανο με γιαούρτι και παντζάρια φούρνου. Δροσερή κι ελαφριά αφού αντί για μαγιονέζα έχει γιαούρτι, τα παντζάρια γλυκά και πινελιά ο φρέσκος βασιλικός και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα.








Ψαρονέφρι σχάρας με ζεστή σάλτσα φέτας και τηγανιτές πατάτες. Κι όταν λέμε πατάτες εννοούμε φρέσκιες και όχι προτηγανισμένες φυσικά. Το ψαρονέφρι ψημένο όσο έπρεπε για να μην είναι στεγνό και η σάλτσα φέτας υπέροχη.







Συκώτι στη σχάρα με μυρωδικά και ρύζι στον ατμό. Τόσο μαλακό που έλιωνε στο στόμα ενώ μεγάλο συν το πέστο πάστας τομάτας που το συνόδευε και φτιάχνεται στο μαγαζί και θυμίζει πάπρικα.





Κεφτεδάκια στο τηγάνι με τρίμμα φέτας, πατάτες τηγανιτές και ντοματίνια. Εμείς εδώ το πήραμε με πατατοσαλάτα για πιο.. ελαφρύ, τα κεφτεδάκια σαν να τα έφτιαξε η μαμά στη κουζίνα του σπιτιού.








Κι αν σας αρέσει το ψάρι, κανένα πρόβλημα. Φρέσκο φιλέτο τσιπούρας σχάρας με ζεστή πατατοσαλάτα και μυρωδικά. Ιδανικό αν θέλετε ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα.









Μπριζολάκια χοιρινού λαιμού στην σχάρα με τηγανιτές πατάτες και σάλτσα μουστάρδας με δεντρολίβανο. Μαλακά και τρυφερά με τη σάλτσα μουστάρδας να συμπληρώνει ιδανικά τη γεύση.





Μπούτι κοτόπουλο φιλέτο στη σχάρα με πικάντικες baby πατάτες. Ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!





Όταν τελειώσετε το φαγητό, μην ξεχαστείτε....Στο Plaisir βρίσκεστε! Διαλέξτε κάποιο από τα δεκάδες υπέροχα γλυκά και κλείστε όμορφα το γεύμα σας.


Ακολουθήστε μας σε Facebook
                                   Instagram




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου