Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

TRE MARIE

Στο κέντρο της πόλης, δυο βήματα από τον Λευκό Πύργο, βρίσκεται ένα από τα 4 καταστήματα της αλυσίδας Tre Marie. Σε στυλ νεανικού μπιστρό, ένας πολύ ωραίος χώρος για να απολαύσετε το φαγητό ή τον καφέ σας. Στη δική μας περίπτωση, Παρασκευή βράδυ, φαγητό.










Για αρχή, ψωμάκια και φρεσκοψημένες πιτούλες με μια πολύ ωραία ροζ σως με λιαστή τοματα.








Στη συνέχεια, σαλάτα Ciclone με iceberg και mesclun, ψητό κοτόπουλο, παρμεζάνα, τοματίνια και chips prosciutto με dressing από μέλι και μουστάρδα. Δροσερή, τραγανή από τα κρουτόν και σωστή ποσότητα dressing που έδενε όλα τα υλικά μεταξύ τους.











Για κυρίως πήραμε γεμιστά πουγκάκια ζυμαρικών με αχλάδι, παρμεζάνα, σάλτσα από τυρί gorgonzola και φυστίκι Αιγίνης. Πρωτότυπο και άκρως γευστικό, το αχλάδι στη γέμιση του δίνει μια πολύ ελαφριά γλύκα που έρχεται και ισορροπεί με την σάλτσα από gorgonzola. Από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα.


Επίσης, φιλέτο σολωμού με βασιλική κινόα, πουρέ αρακά, σιναπόσπορο και κρέμα λεμονιού. Σωστά ψημένος και ζουμερός, ωραίος συνδυασμός του πουρέ αρακά με την κινόα.








Χωρίς γλυκό δεν γίνεται να κλείσει η βραδιά. Απλά και μαγικά, μιλφέιγ με κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης, να λιώνει στο στόμα, ιδανικός επίλογος ενός πολύ ωραίου δείπνου.

















Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, ήταν η διακριτική ευγένεια του προσωπικού που σε συνδυασμό με το όμορφο κλίμα, δεν σου άφηναν επιλογή απ' το να χαμογελάσεις μ' ευχαρίστηση για την επιλογή σου!

Το Tre Marie τον τελευταίο καιρό, Σάββατα και Κυριακές σερβίρει πρωινό σε μπουφέ, από τις 09.00-12.30. Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!

Ακολουθήστε μας σε Facebook
                                   Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου